Spaghetti med spenat & ricotta

1 stor rödlök
olivolja
400 g bladspenat
2 paket kidneybönor
2 klyftor vitlök
flingsalt, peppar
ricottaost
1 paket spaghetti

  1. Halvera rödlöken och skär den i skivor
  2. Stek på medelhög värme i rikligt med olivolja, den ska liksom smälta
  3. Häll i spenaten, sänk eventuellt värmen
  4. Skölj kidneybönorna och lägg i pannan
  5. Värm pastavatten i vattenkokaren, häll över i kastrull, salta och häll på lite olivolja, koka upp, koka spaghettin
  6. Pressa vitlök över spenaten, rör om, salta med flingsalt och peppra efter behag
  7. Blanda i en halv förpackning ricottaost om du inte är vegan eller laktosintolerant

Ät och njut!

KockmössaSnabb klocka

Annonser

Om Jens

Matlagningsintresserad hemmansägare.
Det här inlägget postades i Pasta, Recept och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s