Hembakat pita-bröd smakar bättre

Ett tillägg till Jens recept: Baka pita-brödet själv! Det blir mycket, mycket godare och det är väl värt besväret. Jag hittade ett jättebra recept i senaste numret av tidningen BAKA. Det var lite meckigt att ta ut någorlunda runda kakor av degen, men det färdiga resultatet blev suveränt.

Omslag till BAKA nr 1Tidningen BAKA är en ny favorit hos oss. Första numret handlade mest om kakor, och präglades av hejdlös socker- och smörfrossa! Nummer 2 som går att köpa nu innehåller mest brödrecept och det kliar i mina fingrar efter att prova de flesta av dom.

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Detta inlägg publicerades i Bröd, Recept. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s