Hej då kolonin!

Nu har jag äntligen funnit en ny ägare till min kolonilott i Lund – en familj som INTE skall ta bort de hundraåriga buxbomshäckarna och ersätta dom med ett staket. Dessutom skall de restaurera stugan och måla den grå!

Jens köpte kolonin till min 40-årsdag. De första åtta åren var jag där så mycket jag kunde – och Tekla var nästan alltid med! De tre senaste åren har jag inte hunnit sköta om den som jag önskat, vilket jag haft mycket dåligt samvete för.

Jag lämnar nu över denna skatt med varm hand och lätt hjärta, och det känns mycket bra att den kommer att få vård och skötsel igen. Hoppas att de kommer att få lika mycket glädje av den som jag har haft!

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Detta inlägg publicerades i Livet på landet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s