Sommarnattens leende

The Ultimate Encyclopedia of American Blues ClassicsSätt ett leende på dina läppar i sommarnatten. Gör så här:

Idka byteshandel om en råtta, dödad av katterna, insläpad under sängen av din cockerspaniel. Byt mot en tallrik leverpastej. Vem har sagt att hundar och katter inte kan samarbeta?

Sätt på en återfunnen skiva med The Ultimate Collection of American Blues Classics som en av dina bästa vänner har vårdat åt dig de senaste sju åren. Njut speciellt av Howlin Wolf’s liveversion av Evil.

Var ägare till en springer spaniel som själv tränat sig till att stjäla mat från diskbänken. Idag haloumi. Rädda resterna från det glupska djuret och kom ihåg att det är din bäste kompis och om man har valet att skratta eller gråta, så är det bättre att skratta.

Tag Annas nybakade pitabröd, fyll det med haloumi, hemlagad hummus, tomater och rucola som du skördat för fem minuter sedan. Ät och njut.

Betrakta skönheten hos kvällsljuset som strilar ned mellan de gigantiska bokarna i allén.

Gläd dig åt att din cockerspaniel skuttar glatt längs grusvägarna och gör diskussionen om att äta hästskit så kort som möjligt med henne. Gläds även åt att Harry, haren tycks ha något gott att äta på på Stora Ängen och att rådjurskidet tittar nyfiket på dig.

Kalla in dina katter, gläd dig åt den hankatt vid namn Moses som dyker upp och kryper upp i din famn för att bli klappad. Oroa dig inte för hans syster, för hon kommer att komma om en tjugo trettio minuter när det själv behagar henne.

Istället för att längta efter en Lotto-vinst så stanna upp för en sekund, spela musik du älskar, ät något gott och lättlagat, gör roliga saker och mys tillsammans med din flock.

Detta inlägg publicerades i Hundar, Katter, Livet på landet, Recept, Smårätter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s