Halvvägs på sojatröjan

Isa är fortfarande borta, och vi börjar bli riktigt oroliga. Idag har vi satt upp en stor lapp i ICA-affären i Brösarp, och på måndag ska Jens sätta upp lappar på några andra ställen. För en stund sedan städade jag i katternas hus och det känns rätt dystert att se Isas leksaker och hennes favoritfilt. Det är verkligen inte roligt när en flockmedlem saknas.

Nu är jag halvvägs på Tabitha, den kortärmade tröjan i Sublime Soya Cotton. I kväll ska jag sticka ärmarna och i morgon börjar jag förhoppningsvis på oket.

Jag tycker bara mer och mer om garnet, så jag köpte två färger till: Havsgrön och himmelsblå. Färgerna på bilden är inte riktigt rättvisande, i verkligheten är de mer intensiva.

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Detta inlägg publicerades i Garn, Katter, Stickning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s