Isa är hemma igen!

Efter två veckor av oro och letande har vår Isa alltså kommit hem igen! Vi är så glada att det är svårt att hitta ord för att beskriva det!

Hon stod på gårdsplanen och jamade indignerat, så som bara Isa kan: ”Jaha, hur länge ska man behöva vänta innan man blir insläppt på det här stället?” Moses var så glad över att se henne, men Isa själv var mest intresserad av att kolla om  hennes gröna favoritfilt låg kvar på det vanliga stället på sängen.

Isa är mycket mager och det ser ut som om hon har ett rivsår på ena sidan, men det får vi titta närmare på imorgon bitti. Hon spinner oavbrutet och ser mycket nöjd ut så det är antagligen ingen större fara. Moses har tvättat hennemycket noga, och det gillade hon verkligen.

Var sjutton har hon hållit hus i två veckor?

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Detta inlägg publicerades i Katter, Livet på landet. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Isa är hemma igen!

  1. Monica skriver:

    Vad skönt att damen behagade att komma hem igen. Blir det GPS på henne nu?
    Kram Monica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s