Grillad fänkål

En väldigt god och enkel rätt är att grilla fänkål, servera t.ex. tillsammans med couscous eller bulgur eller som en av flera rätter på en buffé. Har man inte ätit fänkål på det här viset är det svårt att föreställa sig hur gott det är.

  1. Skär bort skabbiga delar och stjälkar.
  2. Skär dem i 1/2 centimer tjocka skivor.
  3. Vänd dem i olivolja och salta.
  4. Grilla i ugn i 275 grader i 15 minuter eller i grillwok.
Detta inlägg publicerades i Recept, Smårätter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Grillad fänkål

  1. Pingback: Med inspiration från Libanon | Annes Hus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s