3 månader med bloggen

TageVi började blogga i juni eftersom vi ville lägga ut bilder på våra djur och små berättelser och funderingar om livet på landet. Framförallt tänkte vi att vänner och bekanta skulle kunna hålla koll på vår flock och kanske få lite inspiration om matlagning och stickning.

Nu har det gått några månader och bloggen har haft fler besökare än vad vi kunde ana! Några dagar har vi haft riktiga toppnoteringar (t ex den dag i juli då jag bloggade om Malmö-originalet Tage Tosa som en gång uppträdde i striptease-tältet på Kiviks marknad). Men de flesta av dom som hittar till oss via Google söker på ”Borstakungen” eller ”borstfabriken Onslunda”. Inte anade vi att borstar är så populära!

Ibland gör vi tyvärr våra besökare besvikna. De som hittar till oss via sökordet ”striptease” till exempel. Eller den stackare som sökt på ”fransk lantstol” och fann ett raljant inlägg om varför man inte ska misshandla sitt hus på landet så att det slutar i ett sjabbigt skick.

Desto gladare hoppas vi att de läsare är som har fått råd om hur man tar hand om sin hjärtsjuka hund, hittat info om rossorter eller tips om renovering och skötsel av fönster.

Vi tackar alla våra besökare, lite extra de som lämnar trevliga och uppmuntrande kommentarer!

Ni är alltid välkomna tillbaka!

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Detta inlägg publicerades i Livet på landet. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 3 månader med bloggen

  1. matpolisen skriver:

    Jag tycker att du gör en jättefin blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s