Rekommendation: Veckebo Såg

stjärnastjärnastjärnastjärnastjärna

När vi skulle renovera vår vind och byta vårt kökstak vände vi oss till Veckebo Såg för att få den kvalitet på virke som vi var ute efter. Det är ett beslut som vi aldrig ångrat.

Vi köpte finsågat spont till snedtaket, ramsågat till kökstaket, furugolv och pärlspont. Jag kan inte rangordna skälen till varför man ska handla av Veckebo, utan inbördes ordning är de:

  • Kvalitén. Byggare som vi har haft hemma har storögt tittat på det finsågade och undrat var vi fått tag på det. Virket vi fick var mycket torrare än det man får från en vanlig byggmarknad och har inte slagit sig*. Den kvalité Veckebo Såg plockar ut åt dig kan du få gräva länge efter på byggmarknaden för att hitta om den ens finns.
  • Smidigheten. Ringer du Micke och frågar efter en specialare så är attityden ”det fixar vi”. Vårt ramsågade i taket ordnade han fram via några kollegor som hade en ramsåg. Både med golvet och med de ramsågade fick vi bredder och längder som inte går att få tag på en vanlig byggmarkad med sitt standardsortiment. Egentligen är deras specialité olika lister och paneler, har du en speciellt profil som du vill ha återskapad fixar dom det.
  • Priset. Köper du direkt av en såg får du ungefär det pris din vanliga byggmarknad betalar innan de lägger på vad de vill tjäna. Även med frakt blir det billigare än att handla på en vanlig byggmarknad.
  • Service. Trevligare människor än de på Veckebo Såg får man leta efter.

Blev vi nöjda med vad vi fick? Yepp, och det värmer lite extra när byggare blir gröna av avund. Skulle vi handla av dem igen? Ja det ska vi. Kan vi rekommendera dem till någon annan? Ja det kan vi.

*Det hjälpte på att vi la virket på tork i logen i 8 veckor, där det fick ligga mörkt och luftigt.
Detta inlägg publicerades i Byggnadsvård och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Rekommendation: Veckebo Såg

  1. Eva skriver:

    INSTÄMMER!!!
    Hälsningar Eva i Undersvik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s