En vecka med Viggo

Nu har Viggo varit hos oss en vecka. Han är en otroligt mysig och social kattunge som charmat oss fullständigt!

Viggo och Moses är redan bästa vänner. De leker med varandra, sover i samma säng och äter ur matskålen samtidigt. Moses är jättenöjd med att ha fått en kompis, och det är knappt han vill gå ut på morgnarna numera. Isa är också positivt inställd. Hon nedlåter sej visserligen inte till att leka med Viggo men verkar inte ha något emot hans fjäsk och nospussar. Den här veckan har Isa hållit sej hemma mer än vanligt. Det är inte gott att veta om det Viggos eller höstvädrets förtjänst.

Lille Viggo är 15 veckor gammal. Hans pappa Sigge är en stilig Maine Coon på drygt 10 kg och vi hoppas att Viggo ska bli lika imponerande! Viggo har det där typiska Maine Coon-utseendet med tofsar och virvlar i öronen, lejonman, jättelånga morrhår och stora, kraftiga tassar. Han är redan stor och han kommer säkerligen att växa upp till en stadig hankatt i storlek XXL.

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Detta inlägg publicerades i Katter, Livet på landet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s