Svarta bönor med rosmarin och grönsaker

Hungern är bästa kryddan säger dom, ibland är den en källa till inspiration. Jag ville ha ett tillbehör till dagens pasta och var sugen på svarta bönor samt tömde kylskåpet på vad jag hittade. Detta blev resultatet.

Olivolja
1 lök
1 morot
1 klyfta vitlök
2 kvistar färsk rosmarin (helst en som din hund inte pinkat på)
1 gul, 1 grön paprika
1 burk svarta bönor

  1. Låt lök, morot (skurna i grova bitar), vitlök och rosmarin puttra i olivolja på medelhög värme under lock i typ 15 minuter
  2. Lägg i paprikan, dito skuren i grova bitar samt bönorna, koka i max 5 minuter till
  3. Salta med flingsalt och peppra

Resultatet blev osannolikt gott.

Bild ej möjlig, ty rätten befinner sig nu i min och Annas magar.
Annonser

Om Jens

Matlagningsintresserad hemmansägare.
Det här inlägget postades i Recept, Smårätter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s