Viggo Vessla

Vi har kallat honom för Viggo Viking men nu är han omdöpt till Viggo Vessla. Gissa varför… Eftersom han inte har minsta uns av omdöme och självbevarelsedrift får han för säkerhets skull vara kopplad ett tag till. Jens eller jag flänger runt i ena änden av flexi-kopplet och försöker hålla samma fart som blixtsnabbe Viggo i den andra änden. Muffin, Moses och Isa övervakar hela cirkusen med upphöjt lugn.

Idag har vi smugit på Moses och tränat på trädklättring. Viggo är fenomenal på att klättra och om vi inte hindrar honom tar han sej mycket högt upp. Här finns gott om gamla och mycket höga träd, så Jens funderar på att köpa en begagnad stegbil (det finns faktiskt en till salu utanför Dalby).

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Detta inlägg publicerades i Djur, Katter, Livet på landet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s