Har Tekla en lustig frisyr?

Det börjar kännas som om ovädren står på kö för att rulla in över Österlen. Idag var det dags igen. Snön vräker ner och det blåser ordentligt med minst kulingstyrka i byarna.

Tekla har haft några motiga dagar i den svåra kylan på grund av sitt hjärta. Det blir antagligen lite tyngre för henne att andas när det är mycket kallt och det blir också svårare att ge henne den motion hon behöver för att må riktigt bra. Hon har hostat lite grann men nu verkar det vara OK igen och hon är åter glad som en lärka.

Just idag verkar Tekla vara den enda av oss som uppskattar vintervädret. Trots att det blåser hårt är det inte särskilt kallt och hon vill helst vara utomhus. Efter att ha bökat runt i drivorna i trädgården kom hon in med glada steg, håret på ända och nosen full av snö.

Annonser

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Det här inlägget postades i Djur, Hundar, Livet på landet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s