Viggo på promenad

Vi vågar inte låta Viggo vara lös utomhus just nu. Det är kallt, kallt och massor av snö – vad händer om den där oförnuftige lille pojkvaskern till katt skulle traska vilse och inte hitta hem? Vi kör därför med promenader i flexi-koppel ett tag till och försöker vara utomhus med honom när det är som varmast mitt på dagen.

Idag skådade Viggo fåglar och rådjur tillsammans med mej. Rådjuren är normalt helt orädda för oss och hundarna men när de fick syn på den alltmer lodjursliknande Viggo började de ”skälla” på honom. Viggo tyckte att det var konstigt att rådjuret lät som en hund, lika konstigt som Tage och Tekla tycker att det är med en katt som går i koppel.

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Detta inlägg publicerades i Djur, Katter och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s