Släpp in mej!

Stackars Muffin. Eftersom hon inte går ut frivilligt blir hon utslängd i friska luften mot sin vilja några gånger i veckan. Som idag t ex. Jag lyfte ut Muffin genom ytterdörren, gick sedan ut i köket och fick omedelbart se denna jamande, olyckliga och lidande uppenbarelse utanför köksfönstret. Hon har alltså gått från dörren och rundat husknuten – det är en sträcka på mindre än 15 meter. Sedan ville hon in i stugvärmen igen.

Muffin skulle antagligen beskriva mej som hård, grym och hjärtlös. De flesta andra skulle nog säga att jag är en typisk ”curling-matte” som passar upp på mina djur från morgon till kväll och ser till att de aldrig saknar något. Våra hundar är mycket bortskämda, katterna också.

Muffins främsta problem är att hon är sällskapssjuk. Men hon vill inte umgås med de andra katterna, bara med Jens och mej och hundarna. Vara med såna där så kallade katter? Bläh!

Våra katter äter Royal Canins Outdoor-foder. Det är nog dags att börja utfodra Muffin med något annat. Finns det något som heter Indoor?

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Detta inlägg publicerades i Livet på landet. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Släpp in mej!

  1. Monica skriver:

    Hej Anna!

    Visst har Royal en mat som heter Indoor, det finns även en för kastrater. Prova er fram vad som kan passa damen.
    /Monica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s