Ny favorit!

Ojojoj, vad jag gillar den här koftan!

Mountain View Cardigan var mycket rolig att sticka och jag kan knappast hålla mej tills jag får börja på en till i en annan färg!

Jag följde beskrivningen till punkt och pricka, inklusive alla intagningar för midjan, och resultatet är en välsittande och användbar kofta som passar lika bra till jeans som till kjol eller klänning.

Garnet är Araucania Ranco Solid i färgen PT486 Olive. Ranco är egentligen ett strumpgarn, men jag föredrar att använda det till kläder – det är handfärgat och alldeles för snyggt för att gömmas i skorna. Eftersom garnet innehåller lite syntet passar det extra bra till figurnära plagg som annars lätt töjer sej.

Moses deltog som vanligt i fotosessionen. Min kofta är grön, men Moses ögon är ännu grönare – zooma in bilden överst till vänster så får du se.

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Detta inlägg publicerades i Garn, Katter, Stickning och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s