Herr Viggos känsla för vatten

Viggo Viking växer så mycket från den ena dagen till den andra att till och med vi lägger märke till det. Han blir också snällare, klokare, roligare, gosigare och äventyrligare för varje dag. Riktigt smart är han också. Ja, det är faktiskt lättare att lära Viggo nya saker än det är att lära Tage något.

Viggo älskar vatten och alla slags avlopp och vaskar. Om han fick skulle han duscha varje dag och han dricker helst vatten direkt ur kranen. Ju mer det skvalar och skvätter, desto bättre! Han är fenomenal på att pilla upp locket över golvbrunnen i badrummet, sedan kan han sitta där i timmar och pilla i avsloppet med sina stora tassar.

Moses är fortfarande hans bäste vän men jag, Anna, ligger också rätt bra till särskilt när jag diskar, stickar eller skramlar med en påse kattgodis 😉

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Detta inlägg publicerades i Djur, Katter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s