Bekvämt?

Katt Muffin har en egen korgstol i köket. Tage vill väldigt gärna ligga i den trots att han inte får plats. Alla problem kan lösas, men jag undrar om det egentligen är så bekvämt för honom?

Nuförtiden kan Tage verkligen behöva vila. Från morgon till kväll har han fullt upp med att fostra den mycket påhittige och aktive Viggo. I Tages ögon är Viggo en liten hundvalp, eller möjligen en ”snuffs”, som behöver lära sig lite ordning och reda, och få insikt om sin plats i flocken (dvs några snäpp över Tage).

Tyvärr är Tages normer och uppfostringsmetoder anpassade för andra hundar och det uppstår därför många missförstånd: Viggo tycker om att sitta/sova i vasken i köket + Tage får absolut inte hoppa upp på diskbänken = Oförstående och förnärmad Viggo flyr upp på övervåningen.

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Detta inlägg publicerades i Djur, Hundar, Katter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bekvämt?

 1. Lena skriver:

  Tjena!
  Så trevligt att lära känna en likasinnad och hoppas vi kommer att ha mycket utbyte både i arbetet samt privatliv: med bloggar och vårat stickintresse 🙂
  Verkligen en trevlig blogg och ser framemot länken som kommer med mailen.
  Tills nästa gång eller kommentar
  Lena

  • Anna skriver:

   Jag tänker precis detsamma! Inte så ofta jag träffar andra stickande djurvänner.

   Mail med länkar kommer till dej i morgon, håller på att samla ihop lite spännande som jag kan komma på. Tills dess kan du nog vara fullt sysselsatt om du går in på http://www.ravelry.com och anmäler dej 😉

   Ikväll ska jag försöka få till en sådan där rundstickad halshistoria som din.

   Ha det gott!

   //Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s