Jag kan inte sluta

Jag städar inte, disken står i travar på diskbänken, sängen är obäddad och kattlådan blir inte tömd.  All min vakna tid går åt till att virka rutor till en filt.

Nej, fullt så illa är det inte – jag överdrev lite. Kattlådan blir faktiskt tömd. Men det är sant att jag sedan igår är helt fokuserad på att virka en slags förenklade mormorsrutor i Drops Delight. När jag fått ihop tillräckligt många ska det bli en varm filt, och när jag gjort en filt vill jag säkert göra en till i en annan färgställning. Det kommer att sluta med att hela huset blir fullt av virkade filtar!

Nu hinner jag inte skriva mer, måste virka några rutor till innan det är sovdags.

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Detta inlägg publicerades i Garn, Stickning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag kan inte sluta

 1. Lena skriver:

  Tjena!
  Nu har jag tillbringat en låååång stund inne på ravelys hemsida och surfat runt. Svårt att låta bli :). Tiden räcker inte till. Men du mormors rutor? Skulle du inte göra en rundsjal eller snön försvann för fort. Garnet och färgen till dina rutor ser helt underbara ut. Jag har spridit dina länkar till mina handarbetskompisar och dom är lyriska. Hoppas ni har det underbart nu när våren ska visa sitt ansikte i ert hus. Ni verkar bo helt underbart.
  kram

 2. Anna skriver:

  Man får passa sej så att Ravelry inte stjäl en massa sticktid… Idag stal trädgården en massa tid men det gälelr att passa på innan vintern kommer tillbaka (man törs ju inte hoppas på att våren ska stanna denna gången heller). Nu är det för varmt för rundsjal, men jag ska göra en ändå så att jag har en som är klar när hösten kommer.

  Rutorna är alla virkade av ett och samma garn och utan färgbyten – extremt enkelt. Det går snabbt och är jättekul! Kan verkligen rekommendera detta projekt. Jag har redan bestämt att göra en som går i blått också!

  Kom och hälsa på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s