Vi firar med våfflor!

Idag firar vi Tages sexårsdag. Vid det här laget känner vi Tage rätt bra och det är ingen tvekan om vad han helst vill ha på sin födelsedag (och alla andra dagar också för den delen): Våfflor!

Våfflor är oftast rätt stabbiga historier men vårt favoritrecept är aningen mindre stabbigt och fettrikt än de flesta andra recept vi testat. Receptet kallas Gittans frasiga våfflor. Och när det gäller våfflor kan man lita på damer som heter Gittan – de är ett betydligt säkrare kort i detta sammanhang än olika stjärn- och kocklandslagskockar som bara ska konstra till det och blanda i något som inte hör hemma i våfflor.

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Detta inlägg publicerades i Djur, Hundar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vi firar med våfflor!

  1. Vi ut bringar ett skånsk TRE-falldigt leve till Tage.

  2. Anna skriver:

    Tage hälsar och tackar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s