Dagarna rusar förbi

Dagarna rusar förbi. Det har varit ganska tyst här på bloggen, men allt är bra med oss alla – mycket bra till och med.

För några veckor sedan började jag på mitt nya jobb som jag redan stortrivs med. Jag har fått de bästa arbetskamrater jag kunde önska mej och det känns redan som om jag känt dom länge. Och så har jag börjat motionera ordentligt igen efter flera års uppehåll. Jag har längtat länge efter att verkligen röra på mej men tiden har inte räckt till för det också. Nu cyklar jag till bussen och hem, och jag lovar att uppförsbacken på hemvägen är en riktig utmaning även för de som är mycket vältränade (vilket jag inte är ännu…).

Under påskveckan hade vi besök av Sue som arbetar på Colourmart och hennes man James. Det var roliga dagar och vi saknade dom när de hade åkt.

Samtidigt har vi försökt hinna med att tömma och städa lägenheten i stan och pressa in alla saker på gården. Ingen lätt uppgift, och nästa steg blir att besluta vilka prylar vi klarar oss utan (de flesta tror jag, med undantag för mina garner och stickböcker).

Det har alltså inte varit så mycket tid över för bloggning eller för stickning, men jag har åtminstone lyckats få en kofta  klar. Kashmirgarnet kommer från Colourmart, och modellen från en av mina favoritdesigners, Kim Hargreaves. Efter en tvätt är koftan så mjuk att jag skulle vilja bära den dygnet runt. Jag kan intyga att kashmirkofta och pyjamasbyxor är en bekväm kombination 😉

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Detta inlägg publicerades i Garn, Stickning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dagarna rusar förbi

  1. Lena skriver:

    HEJ

    Hoppas att du verkligen njuter av det lantliga livet.
    Men du får inte lägga upp så trevliga länkar man fastnar där….
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s