Allt är som vanligt igen

Allt är som vanligt igen. Vårt hem är åter en byggarbetsplats där ingenting är där det skall vara. I vardagsrummet tronar kapsågen och det är byggdamm överallt.

Just nu lägger Jens trägolv i hallen utanför badrummet med hjälp av sina tre assistenter Tekla, Tage och Viggo.  Så länge de inte försöker sitta i hans knä medan han jobbar är det inga problem.

Jens: Ibland är det lagom lätt när en halvvild kattunge försöker sno tumstocken, en kärvänlig cockerspaniel flåsar sina hästskitsdoftande ömhetsbetygelser i ansiktet på en och en sällskapssjuk springer klättrar över en själv och verktygen.

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Detta inlägg publicerades i Byggnadsvård, Djur, Hundar, Katter, Livet på landet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s