Vardagslivets förtretligheter

Ibland får man en överdos av vardagslivets lågvattenmärken: En grälsjuk energitjuv som är beredd att gå hur långt som helst för att gå igång en konflikt. Efter en sådan dag är det skönt att komma hem till sin flock. Här får ingen skälla på, bita eller jaga de andra flockmedlemmarna (fast Tekla gör det ändå…). Tänk så bra det skulle vara om samma regler tillämpades på arbetsplatser.

Tack och lov för att det finns hundar och  katter här i världen!

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Detta inlägg publicerades i Djur, Katter och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vardagslivets förtretligheter

  1. Lena skriver:

    Vet precis vad du menar med en energitjuv och man är rent slut efter bara varit i deras närhet. Undrar om dom fattar själva vad det är dom sysslar med!
    kram

  2. Anna skriver:

    Jag tror att de är mycket medvetna om vad de håller på med, men de skulle aldrig erkänna att de skaffar sej själv energi genom att sno den från andra. Hemskt men sant. Kan man gnida in ej med nåt så att man kan hålla dom där räligheterna på avstånd?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s