Äntligen lite stickat.. hmmmm, jag menar en kattbild till…

När jag började blogga tänkte jag mej att mina inlägg skulle handla om spännande garninköp och innehålla fina bilder på massor av stickprojekt. Det var då det. Numera hinner jag knappt ta fram kameran och ställa in skärpan – för innan jag hinner blinka dyker det upp en eller annan linslus till katt eller nyfiken hundnos i sökaren.

Det är bara att gilla läget och i det här huset går djuren som bekant alltid för det mesta i första hand.

Under en belåten och spinnande Muffin skymtar en liten bit av sommarens sista linsjal Lida från Quince & Co. Garnet är mellangrönt Lino som jag köpt i en numera nedlagd e-butik och det gick åt ganska exakt tre nystan. Lino var ett prisvärt lingarn som fanns i många fantastiska färger och jag tycker att det är mycket mjukare att sticka med än lingarner brukar vara. Efter en tvätt och lite slitage är sjalen mjuk som silke! Jag har köpt på mej lite extra av detta garn för att sticka enkla raka klassiska tröjor med båtringning (svart, mörkblått, grågrönt…).

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Detta inlägg publicerades i Djur, Garn, Katter, Stickning och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s