Tio tankar om matlagning

Det är mest Jens som skriver om mat här på bloggen, men nu tänkte jag (Anna) passa på att dela med mej av min matlagningsfilosofi. Den är kort och enkel:

  1. Tidtagarur är för fegisar
  2. Det är bara neurotiker som stannar kvar i köket och rör i grytorna
  3. Mannens plats är vid spisen
  4. Sött och gott är nyttigt
  5. Snabba kolhydrater är ett tidseffektivt sätt att få ny energi
  6. Har man inget annat hemma kan man alltid äta lite jordnötssmör. Titta bara på Elvis, han tynade inte bort
  7. Mat smakar bäst om någon annan lagar den
  8. Lingonsylt passar till allt
  9. Om det mot all förmodan inte passar med lingonsylt så passar det med ketchup
  10. Det måste finnas så mycket mat att man blir mätt i morgon också
Annonser

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Det här inlägget postades i Livet på landet och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s