God jul!

Förra julen var kall, vit och vacker. Vi skottade snö från morgon till kväll och lyckades med nöd och näppe hålla en smal remsa av vår lilla väg öppen. I år är det grönt och milt. Min vita stjärnpelargon står kvar ute och jätteverbenan vid dörren blommar fortfarande. Jag funderar på att gå ut och leta efter kantareller…

I år kom våra bästa julklappar inte i paket. Lille V, som föddes alldeles för tidigt för några veckor sedan, har gått igenom en lyckad hjärtoperation och vi tänker på honom och hans föräldrar hela tiden. Tekla är fortfarande med oss och pigg som en mört, det är vi också oerhört glada över.

Vi hoppas av hela vårt hjärta att du firar exakt den jul du själv önskar, med dom du tycker allra mest om.

GOD JUL!

Annonser

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Det här inlägget postades i Hundar, Livet på landet och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s