Ännu mer oväntat

Det har sina sidor att bo gömd bakom några kullar och i skydd av en stor lada. En sådan är att mobiltelefoner och TV-signaler inte går fram. Inte för att vi saknar det senare, vi har inte haft TV sedan min gamla gick sönder 1999. Däremot saknade vi länge att titta på film. I vår ungdom bodde vi mer eller mindre på Lunds Filmstudio. Nu har vi löst detta genom att gå med i Love-film som levererar dvd-filmer via Posten.

Hela flocken, nåja i alla fall människorna, hundarna och Katt Muffin bänkar sig. En kväll var vi säkra på att de flesta av katterna kommit in. Likväl var Muffin spårlöst försvunnen.  Ett intensivt lockande hade ingen effekt. Hade hon mot alla odds lyckats smita ut?

Jag ställde mig i dörröppningen ut mot gården och ropade: ”Muffin, vi ska titta på film!” Muffin älskar nämligen att trycka upp sig mot mig i soffan, bli kliad i nacken och spinna som en symaskin på högvarv.

Anna hade visserligen lagt märke till en utbuktning under en filt som låg i soffan, men inte funderat närmare på den. Dröm om hennes förvåning när bygdens svar på Nils-Petter Sundgren kravlar sig ut och yrvaket kollar vad som är på gång. Efter en del bökande och Tages förflyttning ned från soffan och upp igen kunde samtliga cineaster av tre olika arter bänka sig.

Detta var nästan ännu mer oväntat än att jag skulle göra ett blogginlägg.

Detta inlägg publicerades i Katter, Livet på landet. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ännu mer oväntat

 1. Märit skriver:

  Underbar kattbild! Det ser ut att vara en livsnjutare av stora mått! 😀

  • Anna skriver:

   Ja, Katt Muffin kan verkligen konsten att njuta av varje stund. Hon hade en tuff start i livet och förtjänar verkligen att ha det bra. Om sanningen ska fram är alla våra fyra katter fruktansvärt bortskämda…

 2. Ida skriver:

  Vilken härlig bild!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s