S(tr)andhögen

Jag har tagit mej vatten, eller snarare sand, över huvudet. I ett svagt ögonblick lovade jag köra bort sandhögen som ligger på vår gårdsplan. Det var dumt gjort. Sandhögen är stor, sand är tung och skottkärror är rangliga farkoster. Sanden ska dessutom flyttas en bra bit bort. Jag vet på förhand att jag kommer att få en fasansfull träningsvärk.

Medan jag förbereder mej mentalt kan Moses och de andra katterna fortsätta slappa och busa på sin älskade sandhög. Just i denna stund ligger Moses där och solar, och för en stund sedan såg jag Viggo intill honom.

Annonser

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Det här inlägget postades i Djur, Katter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till S(tr)andhögen

  1. Märit skriver:

    Du kanske kan utfästa en belöning till dig själv för var 3:dje, eller om du är stark, möjligen var 5:te skottkärra. Pust!
    Varför inte en paus med något gott att dricka och lyssna på musik en stund, en tidning eller ett kapitel i en bok. Det går att beta av dryga jobb med tiden, om man delar in dem i bitar.
    Lycka till! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s