För oss som slitit ut både Pitsilised Koekirjad och The Haapsalu Shawl

Om du ännu inte fått nog av att sticka muscher med fina stickor och tunna garner kan jag tipsa om en ny utmaning: The Haapsalu Scarf.

Den här boken är lika stor, tung och vacker som The Haapsalu Shawl och sett till sidantalet ännu mer omfattande. Drygt 270 sidor med estniska spetsmönster kan nog sysselsätta till och med de allra flitigaste muschfantasterna i många år framöver. Jag är inte besviken!

Båda böckerna finns hos estniska Hobipunkt som alltid ger bra service och skickar till rimliga fraktkostnader (det är tunga böcker så frakten blir ändå dyr). Maila butiken om du inte hittar böckerna på webbsidan – de kan vara tillfälligt slut.

Annonser

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Det här inlägget postades i Stickböcker, Stickning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s