Hip hip hurra, idag är det Isas och Moses födelsedag!

Katt Muffins första och sista kull föddes 1 juni 2009. Idag fyller hennes fyra ungar tre år. Trots att Muffin själv bara var en ungkatt tog hon mycket väl hand om sina små och veterinär Per tyckte att det var en fröjd att se en så välskött kull.

Moses kunde jag absolut inte släppa från mig. Barbro och Leo fick ett gott hem utanför Malmö med hjälp av Kattkommando Syd. Isa skulle egentligen också flytta, men vi var rädda för att denna modiga och självständiga lilla katt inte skulle bli uppskattad i ett nytt hem. Katter som inte lever upp till människors förväntningar hamnar alldeles för ofta på gatan och det var inget öde vi önskade vår Isa.

Moses blir allt mysigare och sällskapligare ju äldre han blir, men Isa går fortfarande sina egna vägar. Vi tar tacksamt emot hennes lätträknade och kortvariga anfall av tillgivenhet, och försöker låta bli att oroa oss när hon är hemifrån flera veckor i sträck. Det är med katter som med människor – man kan inte göra om dom.

Annonser

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Det här inlägget postades i Djur, Katter, Livet på landet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s