Bente Geil är månadens gästdesigner i STICKmagasin!

Juni-numret av STICKmagasin har kommit! Det innehåller bland annat en intervju med Danmarksresenärernas nya favorit Bente Geil och två fina modeller som hon designat. Titta särskilt på den dominostickade sjalen. Så snygg och så användbar, och säkert jätterolig att sticka!

Jag har ganska nyligen upptäckt STICKmagasin och ”syster-tidskriften” Kreativ Stickning. Hur kunde jag missa de här tidningarna? Nu hittar jag flera måste-sticka-projekt i varje nummer, och är särskilt glad för alla nya och snygga Lene Holme Samsøe-modeller.

Vogue Knitting, Interweave Knits, Knitscene och de andra engelska och amerikanska magasinen ger mig massor av idéer men det är roligt att det också finns sticktidningar som lyfter fram svenska och danska designers. Jag håller dessutom tummarna för att det så småningom ska dyka upp artiklar om och modeller från finska. norska och isländska deisgners i STICKmagasin!

Annonser

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Det här inlägget postades i Stickning, Tidningar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s