Jättegod jordgubbstårta

Det här är en jättegod jordgubbstårta som alla kan äta, även de som inte kan äta ägg eller inte tål mjölkprodukter. Du behöver:

1 tårtbotten utan ägg, smör eller mjölk (behöver göras 1 timme i förväg)
1 sats pannacotta utan laktos (behöver göras 45 minuter i förväg)
2 liter jordgubbar
strösocker
2,5 dl Alpro Creamy & Airy, vispad

  1. Lägg undre halvan av tårtbotten på ett vackert fat
  2. Skär jordgubbar i tunna skivor och lägg på tårtbotten i två lager, sockra varje lager, låt jordgubbarna safta till sig
  3. Bred över pannacottan
  4. Lägg på övre halvan av tårtbotten
  5. Bred på sojavispgrädden, garnera med hela jordgubbar

Servera gärna med ett litet glas sauternes, det blir supersmaskigt tillsammans.

Detta inlägg publicerades i Efterrätter, Recept och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s