Whisper Wrap i kashmir

Nu är min kashmirsjal klar! Jag är grymt nöjd, och måste erkänna att jag ser fram mot kallare väderlek så att jag kan använda den!

Den här stickningen har varit ett hundraprocentigt nöje. Modellen är enkel och stilren men färgen är allt annat än klassisk och lågmäld. Kameran gör den inte riktigt rättvisa, i verkligheten är det en intensiv magenta.

Garnet är fantastiskt och jag tvekar inte att utnämna det till det absolut skönaste garn jag någonsin stickat med! Det är otroligt mjukt – och det kommer att bli ännu mjukare efter en tvätt och lite användning. Kashmir av bra kvalitet tål nämligen att slitas på, ofta kommer den riktiga kashmirkänslan först när man använt ett plagg ett tag.

Det gick åt ganska exakt en kon (150 gram). Till min stora glädje har min vän Sue överraskat mig med en kon till av detta fantastiska garn så det kommer att bli en magnetafärgad trekantig sjal också så småningom.

Annonser

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Det här inlägget postades i Garn, Stickning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s