Jag har stickat ett tält

Man ska lita på sina flockmedlemmar. Jag fick skriva ut mönstret till den här tröjan gång på gång eftersom Tekla envisades med att knycka det och äta upp det. Jag borde ha förstått hennes övertydliga hund-vinkar och stickat något annat av det här trevliga garnet. Som tur är har jag mer i garnförrådet.

Tröjan är för stor, för lång, för bred, för oformlig. Den liknar mest av allt ett tält eller något som man kan vara klädd i om man arbetar på en kulturinstitution. Det gör jag ju inte längre men jag kommer kanske att använda den i trädgården eller över pyjamasen.  Det enkla spetsmönstret är i alla fall väldigt fint och tröjan var faktiskt rolig att sticka.

Beskrivningen finns här. Garnet är Cotton Jeans från Rowan och det förtjänar att förvandlas till något bättre än tält.

Annonser

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Det här inlägget postades i Garn, Stickning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s