Ett nödrop!

Vi har fyra katter och har aldrig någonsin ångrat att vi skaffade en enda av dom. Ja, skaffade och skaffade. Katt Muffin blev antagligen utkastad i skogen framåt hösten efter att ha varit sommarkatt någonstans i närheten. Hon var ungefär 7-8 månader och halvdöd när vi hittade henne strax före jul 2008. Moses (på bilden) och Isa skaffade Muffin själv genom att hålla sig hemifrån när det var dags för veckans p-piller. Vad gäller Viggo så får jag nog erkänna att vi skaffade honom. Han åkte åtminstone bil hit med Jens vid ratten.

Vår flock fungerar väldigt bra. Våra katter är otroligt snälla och vänliga, både mot andra och mot varandra. De trivs med hundarna och vice versa. Vi är rädda för att förstöra den harmoni som råder här i huset, annars skulle vi nog svara på detta nödrop från Kattkommando Syd. En katt som ser ut som Moses och verkar vara lika snäll och mysig som han är – den som får en sådan kompis kan skatta sig lycklig!

Alla som har möjlighet borde förresten unna sig att ha en katt eller flera. Maken till kelsjuka, tillgivna, festliga och smarta sambos får man leta efter.

Uppdatering 11/7: Den avlivningshotade katten Maxi har fått ett nytt hem! Men tyvärr finns det fortfarande en lång lista med akutärenden på Kattkommando Syds hemsida. 

Annonser

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Det här inlägget postades i Djur, Katter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s