En guldhelg

Det har varit en mycket vacker helg med starka höstfärger och näst intill sommartemperaturer här i Skåne. Vi har passat på att vara utomhus med hundarna och det har blivit några riktigt sköna vandringar. I fredags gick vi i skymningen längs stranden i Haväng, igår tog vi en kvällstur i Drakamöllans naturreservat och idag vandrade vi i Brösarps norra backar här hemmavid.

Tänk att vi får bo på en så fantastisk plats!

Jens bär, trots värmen, en av sina favoritmössor. Mössan är stickad av två-tre nystan Drops Silke Alpaca (har utgått ur Drops-sortimentet men Debbie Bliss Alpaca Silk fungerar också bra). Beskrivningen finns i Men’s Knits av Erika Knight. Jag har stickat flera stycken i olika färgkombinationer och förlänger dom några centimeter eftersom Jens gärna vill kunna dra ner sina mössor över öronen. 

Annonser

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Det här inlägget postades i Österlens bästa, Garn, Stickning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En guldhelg

  1. Underbar vy över Jens och backarna. Det finns likheter mellan våra landskap. Det finns likheter mellan våra olika landskap./ Jan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s