Otack är Viggos lön

viggo långStackars Viggo. Tyra ser så söt ut men under hennes mjuka yta finns det en krokodil (eller cockerdil som jag brukar vitsa till det…).

I den här flocken hälsar vi vänligt och artigt på varandra och inte minst katterna håller på de reglerna. Viggo tycker att är hög tid att lära Tyra lite hyfs. När de möttes på gårdsplanen i morse gav han henne en försiktig nospuss men fick bara ett gap med vassa valptänder till svar. Ingen kan se så avståndstagande ut som Viggo, och han gav mej en sårad blick innan han gick vidare till Tage och hälsade. Lyckligtvis följde den hälsningsceremonin vett och etikett.

Kanske en klen tröst för Viggo men Tyras sylvassa valptänder börjar sitta lite löst.

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Det här inlägget postades i Djur, Hundar, Katter, Livet på landet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s