Hittelön

urgulligTyra är dagens hjältinna! Idag när vi var ute på hundpromenad kom en dam i bil och frågade om vi hade sett en nyckel på vägen. Hon hade lagt den på biltaket och sedan kört iväg. Vi lovade att hålla ögonen öppna.

En stund senare fick skarpögda Tyra syn på något och stretade iväg. Jajamänsan, där låg nyckeln, nedtryckt i gruset och praktiskt taget omöjlig att upptäcka för ett mänskligt öga. Damen fick tillbaka sin nyckel. Hon blev både tacksam och imponerad och gav Tyra ett presentkort på 50 kronor på Lokalföreningen: ”Till den duktiga lilla hunden. Köp något gott!”

Om Anna

Stickar, samlar på garn, tittar på fåglar, läser och lyssnar på musik (mest Bob Dylan och gamla blues-farbröder). Min garnsamling är enorm (jag överdriver inte, jag har verkligen mer garn än det ryms i en normalstor garnbutik). Kan baka bröd och kakor men inte laga mat. Tycker om alla sorters växter, men ogillar trädgårdsarbete. Vegetarian sedan mer än 30 år. Humanist på villovägar, jobbar numera i IT-branschen.
Det här inlägget postades i Djur, Hundar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hittelön

  1. Så duktigt av Tyra! Kunde hon förstå att hon gjort en fin insats?

  2. Anna skriver:

    Tyra är på det stora hela väldigt nöjd med sej själv och sina insatser i tillvaron så gårdagens hjältedåd innebar ingen större skillnad för henne. Självförtroendet är alltid på topp! Men hon var mycket belåten med att hon fick uppmärksamhet och beröm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s