Grillad Zucchini

I vårt köksland odlar vi flera olika sorters zucchini, de flesta brukar vi grilla, eller kanske snarare ungssteka. Enkelt och alltid lika gott.

  1. Skär på längden i ”båtar”
  2. Salta, låt eventuellt stå och dra i 10 minuter
  3. Vänd dem i olivolja
  4. Kör dem på 200-225°, helst i varmluftsugn i 15-20 minuter
Detta inlägg publicerades i Recept, Smårätter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Grillad Zucchini

  1. Pingback: Med inspiration från Libanon | Annes Hus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s